Till kompis

Jag lovade min fina kompis att uppdatera här, eftersom jag aldrig gör det typ... Så ja, jag får väl tjata på lite här då:)

Vaknade halv tre idag efter en utekväll i Stockholm igår. Är lagom seg idag kan jag säga. Vi började med lite käk och några cider på Riddarholmen och sen promenerade vi hem till min pojkväns kompis. Jösses vilken fin lägenhet han hade! Allt var "gammeldags" och det var högt i tak och snyggt inrett. Extremt pedant ordnat också, me like:) Väl där lyssnade vi på musik, drack Bacardidrinkar, bubbelvin, cider samt snackade massa. Riktigt trevligt:) När klockan närmade sig halv ett drog vi ut för att besöka några krogar. Vi tog en öl på ett ställe jag inte minns namnet på och vid ett drog vi vidare till Kvarnen (som var det enda stället som släppte in oss tydligen). Där drack vi ett par öl och fortsatte konversationer tills kompisen försvann hemåt med stapplande steg. Vi stannade till tre och tog sedan en taxi hem och blev lurade på pengar (åk inte svarttaxi).

Idag har vi mest tagit det lugnt, ätit korv med bröd och städat och diskat. Vi hade huuuur mycket disk som helst på rummet och jag kan ju säga att jag sett mindre mögel i mina dagar... Herregud:( Men nu är det iallafall gjort och jag lever fortfarande.

Annars, vad händer i livet... Jag hänger med min älskling typ 100 procent av min tid. Han är så bra att jag vill vara med honom hela tiden och göra allt ihop med honom! Han är verkligen ett kap, en kille som verkligen älskar mig och som jag kommer så bra överens med. Känns som vi alltid varit ett par:o Jag går och tjatar om förlovning men han säger att det iallafall måste gå ett år innan det sker. Haha:) Men jag är så säker på min sak:o Finns inget som skulle få mig att byta bort honom mot något annat. Inser nu hur dåligt mitt förra förhållande var, men då hade jag inte mycket att jämföra med.. Men jag är numera glad över det som hände och att jag får må bra och ha ett lyckligt förhållande:)

Jag har levt sjukt osunt senaste tiden, skyller på sommaren... Mycket alkohol och god mat, chips etc.. Får ta en hälsovecka nästa vecka när jag åker hem. Eller några dagar åtminstonde. Flytten närmar sig med stormsteg också, jobbigt.. Har ju inget hem sen. Får se hur jag löser det, hoppas ju på att komma in på Psykologlinjen och bo med Max i hans lilla rum till vi hittar något större. Kommer jag inte in blir det nog lägenhet i Jönköping igen, har så mycket folk därnere jag tycker om...

Herregud vad varmt det är ute! Det blir ju inte bättre av att vi lever två pers. på typ 15 kvadratmeter.. Men jag ska inte klaga, vinter är värre på många sätt.

Nej, det får räcka för denna gång. Hoppas du är nöjd Empa:) Och du, kom ut snart!

Puss på er!

Låt mig presangtera...

Min fina söta pojkvän:) Älskar honom över allt!
(och ja, hjärtat må göra ont än men det går över. Jag är medveten om det nu.)

Glass!

Gratis glass! Först till kvarn gäller!

RSS 2.0