Nyinflyttad med Mr. Right

God kväll!

Just hemkommen från stan kröp jag ner i soffhörnet, under ett mycket fluffigt täcke. Påslakanet fick jag och Alex varsitt av mamma i julklapp - klart godkända! Jag beundrar våra vita fina väggar som vi målade i lördags. Ljuset från de nya ljuslyktorna är mysigt och lugnande och ute ser jag massa fin snö (och jag inser nu att jag verkligen behöver en ny kamera för att rättvist beskriva detta). VI ÄR INFLYTTADE! Jag trodde aldrig vi skulle bli klara men efter veckor av stress, packning, flyttstädning, slit, ommålning etc. är vi såväl klara med utflytt som inflytt i nya lägenheten. Igår fixade jag även kaklet i köket så det är svart/vittrutigt istället för bara vitt. Cleant!

Grejer som vi har kvar att göra:

- Fixa klart smågrejer på väggarna i tvrummet (målningen blev bra men lite skavanker och missar ska fixas)
- Eventuellt måla om sovrummet
- Köpa en ny sängram och madrass
- Nattduksbord?
- Köpa nya sänglampor
- Fixa en fin taklampa till tvrummet
- Kirra mattor och lampor till sovrum, tvrum, kök, hall
- Fixa kaklet i badrummet
- Ordna en hylla över tv:n till filmer (+ 'bokstöd')
- Fixa en större bokhylla till såväl mina som Alex pinaler
- Ny datastol
- Nytt datorbord
- Gardiner till sovrum, vardagsrum, kök
- Nyckelskåp

Som ni ser är det ganska mycket kvar men nu är det ju ingen stress direkt att hinna klart saker inom en viss tid. Det är kul att ha små projekt och se hur hemmet sakta men säkert växer fram (okej, som den rastlösa själ jag är vill jag ha allt klart NU men tålamodet är en fiskares bäste vän...)

Jag har varit lite osocial det senaste kan jag tycka. Jag skyller dock på flytten och tillhörande samt att vädret är som det är. Jonte, Henke, Matte, Nara, Kim, Pontus + polare, Arvid + 3 andra av killens polare har dock varit förbi i omgångar - najs! Jag gillar Alex polare så jag har ändå haft några trevliga veckor, om än inte utanför lägenhetens väggar.

Nej, det får vara allt för detta inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0