Allmänt tjöt och önskelista till alla som vill ha

Tjena alla mina typ två eller tre bloggläsare!

Sitter i soffan och dricker ett glas cola med is efter en lång, varm dag! Jag har inte varit vaken så jättelänge men har hunnit ta vara på solen så gott jag kan iallafall. Helt otroligt att det inte ens är maj och det är högsommarvärme ute. Helt underbart! Humöret blir väldigt förändrat denna tid på året och man får så mycket mer energi! (Förutom när man är utslagen av värmen då...) Jag älskar sommaren, så den är mer än välkommen - förutom att jag inte har hunnit komma i form som jag försökt med ett bra tag. Jag verkar ha blivit forever fat vilket stör mig något otroligt. Okej, jag är inte skitfet men jag är ändå missnöjd med hur jag ser ut med tanke på hur mycket jag faktiskt tycker jag kämpat. Detta har gjort att jag känt mig nere och ledsen de senaste dagarna. Jag har ingen matlust alls just nu vilket kanske är lika bra. Det är i stunder som dessa jag lockas att börja dieta igen men jag vet hur det slutar - med omvänd effekt. Det är så jobbigt att ständigt gå runt och skämmas för hur man ser ut. Jag vill inte visa mig ute eller ha någon nära mig - vilket blir desto jobbigare på sommaren när man visar kroppen mer än någonsin. Vill fortfarande ner tio kilo men jag ska försöka komma ur detta depp på något sätt iallafall.

För övrigt fyller jag år om två veckor! Det känns sjukt att jag blir 24 år. Jag både känner mig som 24 och inte. Jag har varit med om sjukt mycket men missat en massa också vilket gör att jag känner mig lite klyven. Dock finns det inte så mycket att göra. Åldrandet och vägen mot döden är oifrånkomlig.

Självklart önskar jag mig en massa saker när jag fyller år. Här kommer en liten lista (känner mig som ett barn, haha):

- PENGAR
- PENGAR
- Utemöbler till balkongen
- Presentkort (Carlings, H&M, Gina, Monki...)
- PENGAR
- En klipptid
- Ryggmassage
- Inredningsprylar (ljuslyktor/hållare, växter, saker...)
- Emmabodabiljett
- PENGAR
- En resa till Tokyo eller Thailand
- Tatueringspresentkort
- Jeansshorts
- Linnen och andra sommarkläder
- Personliga saker
- PENGAR

Nej nu ska jag ta och gå ut på balkongen och glassa lite. Tjaa.

Uppdatering

Jag insåg just att jag inte uppdaterar min blogg överhuvudtaget längre.. Lite trist kanske men har ingen som helst skrivlust för det mesta. Känns mest som en jobbig grej att behöva sätta sig och skriva massa skit:o Men ibland är det väl rätt bra att göra det också, få ur sig ett och annat om inte annat.

Jaha idag är det tisdag. En tisdag som vilken måndag eller onsdag eller annan mittiveckan-dag som helst. Har dock haft två riktigt bra dagar igår och idag. Jag börjar inse att det kan vara rätt skönt och avslappnat att vara ensam ibland:) Det gäller att lära sig tycka om sitt eget sällskap helt enkelt och inte alltid vara beroende av andra.

Det har väl inte direkt hänt så mycket annars, jag går runt och städar och tvättar och plockar som en annan hemmafru:P Men det gör mig inget eftersom jag hellre gör något vettigt av min tid än waste:ar bort den. Att hålla rent och snyggt tycker jag är mycket viktigt (det vet ni som känner mig). Om sanningen ska fram får jag ingen ro om det inte är ordning och städat kring mig. Sätter jag mig med något och det är stökigt eller halvstädat springer jag ändå runt och missar halva filmen eller läser inte artiklarna ordentligt eller vad jag nu gör. En ständig stress med andra ord som ibland kan vara ganska jobbig. Lönen för mödan är väl dock när allt är fixat och man med gott samvete kan göra något 'onödigt'. Önskar dock att jag inte alltid höll på och stressa upp mig över precis allting. Jag måste gå någon form av stresshantering, det var Alex förslag. Ett mycket bra förslag som jag aldrig resonerat kring förut. Jag har alldeles för mycket tankar i huvudet dygnets alla timmar och måste verkligen kunna koppla bort det ibland, utan alkohol eller andra substitut. Hur är en annan fråga, får ta upp det med sjukvården - kanske samtidigt som jag bokar tid för att kolla mina leverfläckar (eller målar taket och köper gardiner, som Alex hade sagt. Vilket innebär att det inte kommer ske).

Min bror har kommit hem från Irland nu, han tröttnade visst ganska snabbt. Dock hade han haft det förhållandevis bra med mycket öl. Jag har saknat honom som bara den så för min del är det grymt att han kommer hem igen! Kanske ska träffa honom imorgon. Min underbaraste bror!

Jag har förresten försökt komma igång med träning/matförbättring osv inför Beach 2011 (skrattretande hur man alltid försöker och misslyckas varje år) men jag siktar högt och försöker landa vid trädtopparna, som de lärde sa. Det har gått helt okej hittills och jag borde berömma mig själv mer än jag gör - man ser bara till misstagen men inte till framstegen. Mycket dumt. Man ska stanna upp och berömma sig oftare, har jag hört! Har ett mål att nå 60 kilo till juni men oddsen är väl inte så höga. 64 kilo då - där är jag nöjd (sålänge..) Saknar att ha en kropp som passar i allt och som man faktiskt inte tycker är hemsk dygnets alla timmar! Jag vet att den vikten ligger runt 60 kilo sedan tidigare erfarenheter.

För övrigt ska jag ha filmkväll med Madde på fredag och på lördag blir det fest hos min kusin. Dricka med måtta var det, ytterligare en prioritet i mitt liv nu. Sålänge det inte skadar andra kan det kvitta men om det gör det måste det bli ändring. Så är det.

Nu väntar jag på att Alex kommer hem, om tyyyp... 30 minuter! Vi ska dricka cola, äta varma mackor och se Veckans brott. Vardagslyx! Den största vardagslyx jag har är dock min underbara kille. Hur blev han min egentligen? Otroligt lycklig är jag över det iallafall. Honom har jag letat efter i många år och tillslut dyker han upp. Han överträffar alla mina förväntningar!

Nej nu får jag avsluta här, väldigt långt och kanske inte så intressant. En uppdatering iallafall! :)


RSS 2.0