Snack

Hallå bloggen

Inte så mkt uppdateringar nuförtiden... Men är ju som sagt aldrig hemma. Dessutom händer inte mycket i mitt liv för tillfället. Mest fest, serier, mys och tvs-pel. Inget att klaga på men inte mycket att skriva om. Lever mitt liv mestadels med och hos mannen. Han och hans band Defiant (se: www.myspace.com/defiantswe) hade spelning i helgen. Så sjukt bra! Är riktigt stolt faktiskt.

Alex sitter för tillfället och övar inför högskoleprovet. En hel tjock bok ska han ta sig igenom. Plutt ♥ Här snackar vi diciplin. Jag har inte pluggat till något på fem år, hähähä. Jag har aldrig heller gjort högskoleprovet. Skulle aldrig våga döda det lilla av min självkänsla som är kvar. Men minst 1.5 lovar jag att Alex kommer få, sådeså!

I övermorgon, på torsdag, åker jag till Linköping. Mio fyller 25 år:) Det skall firas! Stannar till söndag eller måndag, vi får se. Försöker klura ut en perfekt födelsedagspresent... Det ska nog gå bra! Längtar efter Mio och Haverikommissionen♥
Något annat jag funderar över är en Halloweenoutfit, om det nu skulle till att bli något galej iår. Vilket jag förmodar. Kika lite på Ebay kanske...

Öuum vad mer... Ska till Arbetsförmedlingen imorgon.. Kicka igång nåt projekt.. är sådär peppad men måste väl acceptera auktoriteterna, så att säga.

Nej nu ska jag Ebay:a lite.

Hej.


Kommentarer
Postat av: The man with the Big teeth

Du måste uppdatera mer ofta än vad du gör nu! :)

Snälla..

2010-10-09 @ 10:42:02
Postat av: Anonym

Svar: Hehe kanske om du äntligen berättar vem du är ;)

2010-10-09 @ 13:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0