Dag 2 (på topp)

Godkväll! Eller natt?

Humm.. Tänkte försöka att inte snacka för mycket om vikt i detta inlägg men dagarna har gått bra hittills:) Dag 2 är snart till ända och jag är skithungring. På allt. 3 familjepizzor minst. Med extra allt. Men jag ska icke ge upp. Det tar två dagar, minst, innan man väljer både magsäck och hjärna. Been here before;)

Idag bestämde jag och Alex oss för att flytta ihop! Haha, här går det undan minsann! Men är man säker på sin sak från dag ett så varför vänta? Vi lär väl vara både gifta och vänta vårt tredje barn inom ett år med den här takten;P Nu letar vi iallafall boende lite överallt i Jönköping med omnejd:) Är superlycklig att få flytta ihop med min plutt<3 Även om jag redan i princip bor här så underlättar det rejält att ha något nytt tillsammans. Jag kommer hemifrån på riktigt och slipper känna mig som en annan vagabond utan hem, vi bor större, jag slipper dra hem var och varannan minut och tvätta o hämta kläder, jag kan ta hem kompisar på egna villkor, jag får hjälpa till med inredning och sånt (även om Alex har jävligt snyggt blir det kul att vara med att sätta prägel på hemmet), jag kan betala min beskärda del av lyan etc.etc. Dessutom får vi vara med varandra ÄNNU oftare:) Så; en ny era har börjat:)

Träffade Emelie idag också. Trevligt! Vi såg Hills Have Eyes 1 och 2. Bra filmer, men inte mer än så. Hade förväntat mig mer!

Imorgon ska jag träffa mamma och mormor och hjälpa min mormor att ekipera sig. 90 bast och igång på stan, det är min mormor det. Dessutom blir det Bio på kvällen med Marja:)

Livet leker och jag är så glad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0