Mysteries

Jahaja jag uppdaterar väl lite då;) Och du som ville att jag uppdaterar - jag vill gärna veta vem du är! Isåfall kanske jag kan lova att skriva mer hehehe.. Inte för att jag har så mkt att skriva om men ändå;)

Iallafall sitter jag hos Alex som vanligt, han jobbar. Lyssnar för tillfället på Muse, världens bästa band! Deras första skiva är underbarast. Tips!

Idag när vi skulle till affären var det avspärrat massa vid huset här nedanför. Var massa poliser o ambulans och brandkår. Vi visste inte vad som hänt men fick reda på sen att det brunnit i källaren och att någon 'mansfigur' dött:o Förmodligen mordbrand:o Läskigt ju:(
Massa mysterier på Österängen nuförtiden. Det förra var min choklad som försvann spårlöst natten till igår. Ingen kan ha tagit den men likförbannat är den slut. Spekulationerna var många. Först trodde jag det var Alex, Henke var sedan misstänkt länge men han verkar trovärdig med att han inte ätit den. Marja säger också att hon bara sovit. Slutligen fick jag själv skulden men att jag skulle gått upp mitt i natten (NAKEN) och tryckt i mig 200 g choklad på stående fot vilket är omöjligt. Jag gör bara inte sånt. INGEN kan alltså ha kunnat äta den. Hahaha så sjukt att jag var tvungen att skriva det bara.

För övrigt sitter jag med hårinpackning och surfar runt och letar julklappar. Det är väl det som är planerat idag. Jag ska se Ensam mamma söker också hade jag tänkt samt städa lite.

All for now.

Kommentarer
Postat av: The man with the Big teeth

Varför har du slutat att uppdatera? :'(

Du som skriver så bra.

2010-11-23 @ 16:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0