Update

Jag har blivit riktigt kass på att uppdatera här märker jag... Jag har bara inte tänkt på det, typ. Får ta igen det med ett längre inlägg nu:)

I skrivandets stund har jag varit vaken i 3,5 timma. Japp, jag vaknade halv sex när Alex drog till jobbet. Jag somnar inte om sen som en vanlig människa utan sitter och lägger upp auktioner på Tradera? Jag är inte normal, men det har väl ingen påstått heller. Sedan har jag kollat på julkalendern:D Den är faktiskt rätt bra om man jämför med tidigare år.
Jul ja, det är det snart. Oh jag längtar så mycket! Jag blir som ett barn på nytt första december. Pynta, baka, dricka glögg, gå på julmarknad, fina konserter... Himmelriket! Julklapparna har jag redan inhandlat såklart, iallafall nästan alla. Har kvar en till mamma, en till pappa och så mormor och farmor. Då kan jag säga att jag köper 2 till alla i familjen och byter med 5 stycken. Så det blir endel:) Är pank som en lus nu men vad ska man göra? Perfektionist är jag också när jag ska köpa något, jag vet inte hur många timmar jag suttit på Ebay och bara scrollat. Dock är det värt det när man hittar den perfekta presenten! Stackars Alex som får stå ut med mig när han inte bryr sig ett skit om julen. Tvingar han att öppna sin chokladkalender med nallar på och sätta upp julpynt och grejer. Men det får han stå ut med om han vill ha mig, så det så!

För övrigt ska jag snart dra och träna. Emelie ville visst hänga med och kolla gymet så jag ska möta henne här om 45 minuter. Får skynda mig då och göra det jag ska, typ äta och klä på mig o packa.

Senare ikväll ska jag ner på Murphys och supa upp mina sista pengar. Det vankas "Spex, groggs och konstiga låtval" tillsammans med Marja, Jocke, Jimmie och några fler. Blir kul, men dyrt. Jag lever för dagen så att säga.
Jag hoppas innerligt att mina auktioner får några bud så jag överlever månaden. Hjälp mig gärna att överleva!
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=604870&listtype=BuyNow

Update:
Oj blev visst avbruten i några timmar och glömde lägga upp inlägget. Nu är iallafall träning avklarad liksom handling. Nu ska jag strax in i duschen --> ner på stan på ett möte --> skriva ut papper o krejer --> hem o fixa mig inför kvällen. Kommer bli awesome!

På tal om annat; JAG OCH ALEX HAR HITTAT LÄGENHET! Om en månad flyttar jag in i en mysig tvåa tillsammans med mitt livs kärlek. Inte dumt. Inte dumt alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0