Onsdagen

God kväll bloggen!

Jag är så trött. Har sovit oerhört dåligt inatt. Var dessutom uppe tidigt för jag tänkte träna men det var tydligen inte öppet idag:( Hata mellandagar! Imorgon ska det bli av iaf, bannemig.
Har varit på stan idag. Först var jag på Eductus och lämnade lite uppgifter, fixade med papper och snackade lite allmänt. Anna (tjejen som har hand om mig) säger att jag sköter uppgifterna exemplariskt och att jag är en bra människa. Det känns bra att höra av henne vilka intryck hon får av mig, dock har jag svårt att ta till mig när någon säger bra saker vilket är något jag verkligen måste jobba på. Så fort jag tar åt mig av något bra eller säger något positivt om mig själv känner jag mig ego, skrytig och falsk:( Jag ska förhoppningsvis snart få en praktikplats också, fint det. Det blir förmodligen på Fribo eller Ria (ställen för psykiskt och socialt 'handikappade', missbrukare, ensamma etc.)
Efter detta hängde jag med Marja på a6. Jag köpte ett par skor jag drömt om ett tag nu:) Dessutom var vi på IKEA vilket var lite extra roligt iochmed att vi snart flyttar. Ny säng, sängbord, databord, tvmöbel, taklampa, hylla osv. ska inhandlas inom kort. Jag känner mig dock lite stressad, både fysiskt psykiskt och ekonomiskt just nu. Jag tar mig alltid vatten över huvud, tänker för mycket och blir negativt stressad i sånahär situationer. Jag avskyr att ha press på mig att utföra något inom en viss tid. Förhoppningsvis går det hela bra och om en vecka är stressen mindre. Bara att stå ut...
På fredag är det nyår dessutom och jag har ingen klänning. Det får vi råda bot på imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0