Fina grejer

Jaha.. jag får väl passa på och blogga lite nu då som jag alltid gör när jag åker buss:)

Saker går himla bra just nu. Har bland annat (som kanske någon förstått) träffat världens finaste kille som till och med bor i samma stad som jag. Jag trodde liksom man sett allt och alla här, men icke. Vart har han hållt hus hela mitt liv? Hur bra som helst är han på alla sätt. Finaste Alex <3 Finns du på riktigt?
De flesta dagar är helt otroligt bra nuförtiden inom andra områden också. Jag vet inte vad som har hänt. Jag tror helt enkelt jag blev trött på att ständigt må dåligt. Jag ser det inte som min identitet längre utan har hittat massa andra bra grejer med mig själv som överväger den bild jag tidigare velat ska spegla mig själv. Jag trodde aldrig jag skulle kunna säga att jag mår helt sjukt jävla bra men det kan jag faktiskt säga idag. Helt otroligt.
Just nu är jag på väg till Linköping där det vankas fest av rang. Massor av mina finingar ska med, kan det bli bättre? Bröllop, bröllopsfest, snack, Nintendomarathon, mer fest.. Det händer grejer!

Kommer inte på så mkt mer att skriva nu då jag är sjukt trött, jättehungrig och galet kissnödig. Orka gå på toa:(

Kommentarer
Postat av: Karro!!!

Visa bild på honom!! :D

2010-08-29 @ 17:55:54
Postat av: Regina

Vad roligt att läsa! Vet inte om du kommer ihåg mig, men kom plötsligt att tänka på dig så tänkte kika in här och fråga hur du har det. Blev glad när jag läste det här :)

kramar Regina

2010-09-01 @ 13:31:42
URL: http://reggs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0