All those things

Gday

Är på väg hem nu från Linköping (på buss är som sagt lika med bloggande). Har haft extremt roligt faktiskt!

I lördags började jag med att möta upp Jessa och Linnéa, slänga in alla mina saker hos Linéea, möta upp Mio med flera och genast bege oss på bröllop! Bröllopet var extremt vackert och jag grät nästan trots att jag inte kände brudparet. Ceremonin var väldigt väldigt personlig vilket är i min smak. Jag ogillar bröllop som ser likadana ut som alla andra och är långa och tråkiga. Detta bröllop varade i ca. 30 minuter utan konstigheter vilket var perfekt och det spelades bland annat The Cure och Familjen Addams. Vi kramade paret och blåste massa såpbubblor på dem:) Önskar dem all lycka! Egentligen skulle vi på bröllopsfesten men det slutade med att vi hängde hos Jessica istället. Åt god mat, drack vin och hade allmänt trevligt!

I söndags åt jag en kebabrulle det första jag gjorde pga. min hunger som inte var av denna värld. Sedan så chillade vi hos Mio (jag, Mio, Issa, Jessa, Ludde) och spelade Mariocart och fixade dreads på Ludde:) Skitskoj!:D

Igår var jag, Mio och Issa nere vid valstugorna och blev väldigt säkra på vilka vi inte ska rösta på. Vilka nötter det finns alltså. Nej, Moderaterna och deras kompanjoner är inget för oss. Sen hängde vi hos Mio och snackade och spelade tvspel och sov ganska tidigt.

Nu ska jag hem, äta, kolla till Pixi, kolla posten och sen göra mig iordning och dra till Alex. Han är saknad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0