Right, or left (again)

The start of an new end?
Jag är sjuk. Jag har ont i halsen och har nog feber. Jobbigt. Hoppas jag blir frisk till imorgon. Då ska jag och "gänget" till Vätterstranden och grilla och dricka öl. Det ljuva livet! Innan dess lovade jag att följa med farmor på något diktcafé. Jag är ett snällt barnbarn!
Förövrigt var jag och snackade lite med folk idag. Saker rör sig inte än, men snart kanske. Nån sysselsättning eller dylikt och jada jada. Sen får vi se om jag blir kvar i denna staden. Det känns inte så.
Tills dess får jag bara tänka vidare. På den ena och det andra. Hoppas min hjärna finner en lösning denna gången, om inte annars.
*
Here I standing in the corner
On the edge of a burning line
Come to me again in the cold cold night
.

Inget

Hej bloggen (eller nåt...?) Jag har mer eller mindre slutat blogga... Men får väl uppdatera sådär en gång per år eller något. Wellwell.
Tillbaka i Jönköping igen och jag får inte luft. Jag hatar denna staden! Jag känner mig så instängd och minnena kommer tillbaka. Jag vet allt om alla och alla vet allt om mig. Detta var kanske inte rätt beslut, jag borde inte flyttat tillbaka.
Inte mycket händer i livet. Jag väntar mest på att saker ska göra sig själva och det fungerar ju sådär. Jag ska iallafall på inträdesprov på skolan den 3:e samt 7:e maj. Ska göra ett journalistiskt och ett musikaliskt test. Hoppas att det går bra då proven håller på i 9 timmar vardera.
För övrigt ser jag fram emot min födelsedag om två veckor då jag ska fira med goda vänner samt gå på SMK. Tills dess får jag ligga hemma ruttna och tänka för mycket.
Aaah vilket positivt inlägg!

Fuck the police

Jag var på förfest med lite folk där vi drack och åt i goda vänners lag. Vi spelade lite roliga spel och därpå drog jag ut med en kompis på en spelning. Vi var fulla men glada och skrattade och dansade. Det var typ 100 väktare på plats och en började lite smått flörta med oss. Därpå sa han "vänta här ett tag så kan jag hänga med på efterfest sedan". Vi står och väntar och skrattar men ser snart hur två poliser kommer emot oss. Det är tydligen oss de är ute efter och vi fattar ingenting. De är rejält otrevliga och de säger att väktaren ringt dem för att han tyckte vi betett oss konstigt. Wtf? Jag var helt chockad. Därpå kläcker de "jaha.. och vad har ni tagit ikväll då?" Jag och Jessica bara stirra på varann o svara "Va? Inget?" "Det tror vi inte en sekund på" sa de.. Och de tog våra pass och ringde nån jävla upplysning där de ville försöka hitta smaskigheter om vilka knarkare vi var. De hittade inget såklart och de beslöt sig efter lång tid för att "släppa oss". Vi hade inte gjort något fel alls, bara haft kul.
Nu efteråt är jag rejält förbannad. Vad är det för jävla sätt? Försöka stämpla folk för något de inte är bara för att visa vem som bestämmer. Måla upp oss som några jävla cirkusdjur som alla på klubben stirrar på. Jag är så jävla arg och kränkt. Jag vet inte vem jag mest är sur på; väktaren eller poliserna. Detta är ännu ett bevis på hur fuckat samhället är.
Tack för mig.

.


RSS 2.0