Veckan som varit

Jahopp. Då har syrran åkt iväg hemåt och man är ensam igen. Konstig känsla, ngn tomhet jag inte riktigt kan hantera. Passar väl bra att blogga då antar jag. Istället för att grubbla alldeles för mkt över allt och inget.

Syster har som sagt varit här sedan i söndags. Vi har sysselsatt oss bäst vi kunnat, så billigt som möjligt. Min plånbok är nämligen, som vanligt, inte speciellt tjock. Men vem säger att det kostar pengar att ha kul? Här kommer lite av det vi gjort; enjoy:

- Utforskat området där jag bor och bodde innan (inte jag då, mer syrran)
- Visat var vissa saker ligger som jag snackat om:P T.ex. affärer och personers hus
- Promenerat en hel del, minst en timma om dagen
- Varit två gånger på stan och finkammat alla affärer, varit på biblioteket...
- Sett "This Is It" på bio. Underbar!!!!
- Haft en hemmakväll framför Bonde söker fru+Dagens man+Fråga Olle dokumentären plus druckit vin och piggelindrinkar
- Lånat två filmer på bibblan och sett dem (Saltkråkan samt Maria Larssons eviga ögonblick, eller nåt)
- Lånat spel på speluthyrningen och spelat ett av dem (Ortega eller nåt, rekommenderas!)
- Lekt och myst med lilla Pixi
- Mirre fick följa med mig på min kör, vilket hon tyckte var rätt tråkigt tror jag;) Rätt svårt när man inte är van.
- Pratat och skrattat massa. Umgåtts!

Ikväll var det som sagt dags för henne att åka hem och jag har lite dåligt samvete. Känns som jag inte tog tillvara på tiden riktigt på nåt sätt:s Eller; inte tog tillvara på sällskapet... Man tar varann för givet när man är med varann sen när man skiljs åt känns det konstigt. Nåja, hoppas min älskade syster haft det lite bra iallafall!

Imorgon är det Halloweenfest hos Hanna! Vi ska se film, mysa, käka gott och sedan dra ut. SJÄLVKLART är det utklädning som gäller! Har dock lite problem med vissa detaljer i outfiten;/ Vad jag ska vara visar jag nästa gång i bloggen... Ni kommer inte vilja möta mig en mörk natt i en gränd.. Mohahaha.

Godnatt och ha en fin Halloween- Allhelgonahelg!


Gitarrer är bra mot agressioner

Nu ska jag snart ut på en promenad. Är både mörkt kallt och ser regnit ut ute. Perfekt. Längtar efter dagens dos av Kaliber.

Imorgon kommer syrran hit och stannar ett par dagar. Hon är faktiskt redan på bussen hit. Blir trevligt, även om jag känner att jag kanske inte är världens finaste sällskap just nu. Håller på och städar nu, snart klar. Hon kommer fram kring 06 imorgon så hinner inte fixa nåt innan dess.

Ikväll ska jag till Anna ---> utgång. Behövs som fan. Dansa av mig och slippa tänka.

Det blir nog bra, antar jag.

Man bör blogga när man mår dåligt...

... vilket stämmer rätt bra in på mig ikväll...

Himmel och helvete. Himmel eller helvete. Helvete eller himmel. Varför chansa? Hur ska man VÅGA chansa? Vill man till slut chansa? Borde man? Ska man?

Jag har till 99% dåliga erfarenheter av kärlek. Först låg det på kanske 75% och då vågade jag fortsätta. Sedan gick det upp till 80% och sen fortsatte jag. Bränd bränd bränd gång efter gång. Nu vet jag inte. Nu vet jag verkligen inte längre Jag vet vad jag inte borde, men inte vad jag borde. Vad jag bör är att lägga ner totalt. Sedan att jag inte vet hur man gör är ett annat problem.

Hur många motgångar ska man klara? Hur många tårar måste jag gråta? Hur många gånger måste det sluta på samma sätt?

Kärlek är fel ord. Det stämmer inte.


Onsdag kväll

... och nu gick Anna nyss hem. Hon har varit här ikväll och umgåtts och sett Bonde Söker Fru. Jättemysigt som alltid med Anna och de tända ljusen gjorde det ännu mysigaste. Världens finaste vän ♥ Vi ska nog ses i helgen och göra nåt kul på Lördag; utgång kanske om vi kommer på ngt bra ställe (hyfsat billigt för oss fattiga...)

I övrigt har jag idag inte fått mkt gjort. Sov skönt inatt vilket jag är tacksam för. Har sovit dåligt under en längre period men nu börjar pillren visst funka igen. Underbart! Har dock varit på två promenader och lyssnat på Kaliber (min nya favoritPodcast), köpt en stock snus och funderat över livet.

Imorgon ska jag till vårdcentralen och kolla upp alla småproblem jag dragit på mig! Haha... man drar sig alltid att söka vård så länge det inte är akut.. Dock har jag "plågats" av diverse egenheter under en längre tid nu och vill kolla upp det. Imorgon hos doktor Ove ska jag kolla upp följande (om inte fler saker):

- Min rygg; har ont på ett, ibland två, ställen sedan många år tillbaka. Domnar även ibland på ena sidan. Jag vill se om min rygg (som var sned när jag var liten) faktiskt är så pass rak som de faktiskt påstod samt vad jag kan göra åt mina problem. Vi har anlag för skolios från olika håll i släkten och det är stor risk att jag har liknande.
- Mina fötter; eller rättare sagt mina lilltår som förmodligen måste opereras. De gör ont och har växt fel (benen i dem) och jag undrar om det går att rätta till.
- Mina öron; som jag har haft mkt problem med i ca. ett och ett halvt år. Obehag från främst höger öra lite då och då främst när jag är bakis (!) Inte tjut, inte brus, inte lock.. Nåt annat!
- Min näsa; vars skiljevägg är sned och gör mig något nasal samt svårt att andas genom ena näsborren! :(

Så det var nog allt. Om jag får remiss/er lär det bli till 1-4 olika mottagningar på sjukhuset. Måste ju passa på nu när jag har frikort iallafall;) Hoppas att jag får ut något av besöket!

Jag var även på studiebesök på Kärnhuset igår (framtida praktikplats?) Jag har ju pluggat några kurser som rehabiliterande åtgärd (är långtidssjukskriven) och det var egentligen tänkt att jag skulle fortsätta på samma linje en termin till. Planerna ändrades dock  av olika anledningar efter att jag gått med i ett visst projekt och nu blir det praktik istället. Plugga ska jag också göra men inte nu; är inte redo än.

Iallafall; Kärnhuset är en villa som är över hundra år gammal samt en mötesplats för människor. Ensamma, utsatta, missbrukare, gamla, unga, psykiskt och fysiskt handikappade mm. Det finns möjlighet att få prata, avnjuta billigt fika, låna sovplatser, trixa i målarstudio, möjlighet att dreja och göra keramik, spela på diverse instrument i ett musikrum, möjlighet att spela in skiva (!), gratis massage för dem som vill om man bokar tid, möjlighet att få biljetter att gå på bio, klippning för en ringa penning mm mm. Jag tror och hoppas att det kan passa mig både i min egen utveckling, att det blir en god erfarenhet inför framtida studier samt att jag kan hjälpa människor som har det ännu värre eller mår ännu sämre än jag. Förmodligen blir jag där hela november varpå en summering görs. Om jag sedan ska vara kvar, öka timmar eller liknande bestäms då.

Så mycket händer i mitt liv just nu... Tar mig framåt!...

Pixi trillade ner från soffan idag också vilket var mindre kul...:s Kände mig som en mamma som tappat sin nyfödda bebis eller liknande. Usch! Dock rör hon sig, äter och dricker som hon ska och verkar inte förändrad på nåt sätt. Lille plutten! Har ögat på henne hela tiden men när man slappnar av för en sekund är olyckan framme.

Nu ska jag ta min sömnmedecin och hoppas den funkar även inatt.
Upp tidigt, vårdcentral och sen tvätta.

G´night!


Pengar!!!

Jag överlevde tills idag!!!!!!!!! :D

Busiga BusisJag kan inte annat än att älska honom och hans busiga upptåg.

:*

Hej hej säger Pixi :D


Bebis

..nu är bebis hemma ♥

Snart!!!!

... snart så händer en skoj grej:D

Agressionsinlägg (bara för egen skull)

JÄVLA HELVETES JÄVLA FAN HELVETES SATAN!!! JÄVLA FÖRSÄKRINGSKASSEHELVETES JÄVLA PENGAPROBLEM I FAN HELVETE. HATAR NÄR SAKER INTE GÅR SOM MAN VILL ELLER PLANERAR O HATAR ATT FÅ PROBLEM JAG INTE HAR VÄNTAT MIG FAN JAG MÅSTE BETALA MASSA IMORGON MEN TACK VARE ATT SÖNDAG ÄR EN JÄVLA HELGDAG FÅR JAG PÅ MÅNDAG FAN JÄVLA SÖNDAG DET GÖR ATT JAG VILL HJÄLPA VÄRLDEN ATT AVVECKLA DESSA HELVETESDAGAR!!!!!! VARFÖR DESSA "RÖDA" DAGAR JAG FATTAR INTE ??????? HATAR KRISTENDOMEN NU BARA FÖR DE!!!! JAG MÅSTE HA PENGAR NU HAR MASSA ATT BETALA SKULDER OCH VÄNNER SOM SKULLE HA PENGAR SENAST IMORGON O FAN VA KUL O LEVA PÅ GRÖT HELA JÄVLA HELGEN DÅ!!!!!???? TUR SOM FAN ATT HAVREGRYN KOSTAR NOLL OCH ATT DET FINNS JORDGUBBSSYLT TILL LÅGPRIS!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRGHHHHHHHHHHHH...

Blev kanske lite väl mkt helvete i inlägget... Ha överseende.

Hela livet var ett disco

På det fyrastjärniga hotellbadrummet
Vätternstrand i bibelbältet
I det skoningslösa lysrörsljuset
kom beslutet om slutet för dig och mig


Det smakar plast, rök och sprit i din mun
När du pratar verkar du jättedum, och du är alldeles för ung
Men det får duga i natt för båda vet att
Det här betyder ingenting

Kicken, var är den?
Kicken, vart tog den vägen?

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Fastnar med hjulen i spårvagnsspåren
Framför teven, slickar såren
Norrköping är drogavvänjning
Nej, gud, jag har inte blivit märkvärdig, inte alls
Men farten i mig är värre nu,
hjärnan behöver mer för å ha kul
Dricker te och pratar högt på finska
Jekka är smart och fattar det mesta, så jag testar, hörredu

Kicken, var är den?
Kicken, vart tog den vägen?

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Ryggen mot väggen, tittar på sista dansen
På vägen hem lovar jag mig själv igen
att nästa vecka bjuder jag upp nån, vem som helst!

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Månadens budgetering

När jag får pengar på fredag ska jag:

1. (sådant som MÅSTE betalas)
Hyra (2260)
Avbetala kameran samt datorn (300-->)
Betala av skulder till nära och kära (500)
Avbetalning IKSU (8)
Betala router (349)
Betala två hårprodukter jag köpt (190)                                 = 3607-4000

2.  (sådant som BÖR betalas)
Sätta över pengar på sparkontot (1000)
Köpa 2 hamstrar och lite tillbehör (600)
Köravgift (200 - 350)
Köpa en stock snus på billigaste stället (199-249)

3. (sådant som köps OM PENGAR FINNES)
Ett skoställ.
Taklampa.
En extern hårdisk.
Plånbok.
Skaffa ny endel smink (mascara, puder, läppstift och ögonbrynspenna/kajal) (?)
Ngt nytt varmt klädesplagg vore att föredra...
Ngn rolig bok eller ngt roligt spel.
Ljus.

4. (pengar att DRIVA IN)
Pengar från pappa till träningskortet (400)
Köravgift från mamma (200-350)

Sen skall det räcka till mat och nöjen... Hmpf.

Productive woman

Åååh en sån produktiv dag!

Jag har tvättat allt dvs. kläder, underkläder, strumpor, handdukar och sängkläder (utom ett kuddfodral) samt min matta idag! (Mattan krympte iof men den blev röd igen, efter att ha varit ngn obestämbar färg, och den duger sålänge! Jag får nog önska mig en ny matta av mamma till jul, haha!) Sedan har jag dammat överallt, sorterat alla böcker i ordning, sorterat skivor i ordning och kollat alla titlar och skivor inuti om de är rätt. Sen har jag dammsugat golv, vädrat mattor, bytt sängkläder, städat toalett och skrubbat lite överallt. Dessutom har jag fixat lite med mina auktioner på Tradera. Packat och postat brev och skickat mail. Allt detta tog hela dagen men det har varit värt! Var även ute på en lååång rask promenad och lyssnade på en jättebra dokumentär i min fina iPod. Guldkanten på dagen!

Nu ikväll har jag sett Halv Åtta Hos Mig samt Plastikkirurgerna och gjort en hel del fina playlists. Slipar på en bra partylista samt en lyckligkärlek-lista och en olyckligkärlek-lista.
Kan bli bra!

Imorgon ska jag promenera med Anna och umgås med henne en hel del. Behöver endel kärlekstips just nu;) Det är Anna bäst på helt klart! Har ju blivit lite nya inslag på den fronten som fått vissa saker i nytt ljus:P Hoppas på det bästa men vad som helst kan hända! Kärlek är det svåraste i livet som jag stött på men även det mest spännande!

På tal om att jag behöver en ny matta i julklapp så måste man snart börja tänka på just det; julklappar! Jag älskar jul och allt därtill! Julkonserter, julpynt, pyssel, julkalendrar, julbak, klappar, julmusik... Brrr bara ryser i kroppen när jag tänker på det! Denna julen ska bli den bästa sen jag var barn skall jag lova er;)

Nej nu ska jag göra mig lite gröt m. hallonsylt och krypa ner i sängen och se Debatt i SVT-Play. Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter, som pappa alltid brukar säga;)

Godkväll/natt!


Bara för att...

Kan någon snäll människa säga hur jag kan få tag i typ 500 spänn utan att vika ut mig, prostituera mig, ta sms-lån (nej jag får tydligen inte) eller panta burkar?

Ytterligare en lång dag. Inte sovit på 3 nätter och blir galen för jag fattar inte varför? Får väl försöka inatt igen men vafan... ?

Marja kommer kl. 23.05 och innan dess är det massa bra på TV.

19.30 Halv åtta hos mig
20.00 Bonde söker fru
21.00 Lyxfällan/Efterlyst
21.55 Fråga Olle-Dokumentären

Hoppas bara TV:n är ledig. Annars får jag väl vara olaglig...

*

Yeyy! Nu hade jag fått in lite pengar på kontot som jag väntat på:D
Nu har jag lite pengar iallafall!
Dock mottages tips om att tjäna pengar varmast.

Puss !


Roligheter för er som är less...

Fick en rätt rolig länk av en rolig herr idag. Enjoy!

*

Dagens TV-Tablå


* TV 1 *


06.30 För barn
      Gösta the serial killer.

06.55 När lämmeln tystnar.

07.20 Disneyvåld

07.55 Vad är det egentligen för en konstig tidning som pappa
      gömt bakom handdukarna på toaletten?

09.45-12.45 Utbildning
      Virka din egen hemdator.

10.15 Full och arbetslös. Textat på finska

10.30 Go to bed, Dennis.
      Engelsk sängkammarfars för oskulder med stora öron.

11.00 Eta gelé
      med trechée i veboa. Franska för Nobelpristagare

11.30 Om mangoträden kunde tala skulle inte djävel lyssna.

12.15 Pilska Pia och faxapparaten.

13.15 Juha Mieto
      Nyheter på finska

18.15 för barn: Gummi-Göstas hemlighet
      Den gulliga farbror Gösta bläddrar i sin hemliga dagbok från kongressen i
      Degerfors, tillsammans med teddybjörnen Birger och 17 nakna illrar från Eksjö.

19.45 900 sekonder
      Pontus 'Lillen' Gårdinger guidar genom den svenska boxningens uppsving och fall.
      Gäster: Fyra exboxare som bär haklapp och sluddrar i munnen på varandra. Textat.

20.00 Reportage: Kan ingen komma och hjälpa mig jag har ju suttit fast här i
      fyra dygn snart.
      En gammal människa sitter fastklämd i en hissdörr i Åmål, medan kommunens
      byråkrater med fruar utreder situationen på konferens i Rio de Janeiro.

20.30 Svensk dramaserie: Hem till hyn
      Elsa har skabb i armhålan. Gösta blir kär i en finne. Tor-Britt vänslas med en
      plastikkirurk från Sölvesborg och den mystiske "Bengt" tappar hakan i
      Storforsen. Del 67 av 896.
      I rollerna: Elsa: Max von Sydow. Bo Diddleys katt: Claes Åkesson. Slalompinnen:
      Bojan Krizaj. Slalompinnens bror: En som ingen kommer ihåg vad han egentligen
      heter, men på fikarasterna brukar vi kalla honom för 'Rylle'. "Bengt": Marlon
      Brando

22.05 Dokumentär: Borta på vinden
      Tre timmars jätteintressant reportage från ett vindsutrymme i Trollhättan, ni
      vet nånstans där bakom varmvattenberedaren, där vaktmästare Jonsson inte sopat
      sen 1963 och grannens Bosse påstår att han en gång hittat en porrtidning.* TV 2 *


06.30-9.15 Gomorra, Sodom
      Gruppsex, plockepinn, partnerbyte, våtservetter, ormgrop, s&m, vodka, 3D-bilder
      och fet mat i direktsändning från Stadshuset i Stockholm.

17.05 Regionalnys
      Trist typ i storrutig skjorta och blommig slips läser på obegriplig dialekt från
      ett gult papper där det står att två kommunaltjänstemän gick ut i lunchstrejk
      häromdagen för att de inte fått en kaffebryggare till fikarummet.

17.45 Drama: Hem till lorden
      Ska Nuffe förföra prinsessan Lebenknopffs ulmerdog Malcolm? Är det verkligen en
      sticka greve Stiernhöög fått i fingret och inte en Bielke? Vem tappade en
      sidennäsduk på golvet i gula förmaket? Livet på godset Knöölsvan går vidare utan
      att något egentligen händer.

18.15 Underhållning: Café Torrköping
      Direkt från rondellen vid norra infarten. Reportage: talgoxens vardag. gäster:
      Tre kommunalråd från Vingåker,  Cilla INgvars brorson, PerErik Nordquist, Seamus
      Heaney.

18.45 Underhållning: Café Opera
      Vem tar vem under kristallkronorna? Gäster: Tomas brolin, Martin Dahlin, Jannike
      Björling. och fyra kändisar från Södermalm som är så fulla att ingen kan
      uppfatta deras namn.

20.00 Hermans historier
      Liten förvirrad människa går i en jordkällare och kommer ut med en massa
      underliga skrönor som ingen människa kan kolla. Del 3 av 12: Nu ljuger han igen!

20.30 Fråga Lund
      Regina Lund svarar på tittarfrågor samtidigt som hon rakar sig i armhålorna med
      en gräsklippare och häller norskt blod över sig.

21.00 Nyheter för finskor
      Veckans rapport från den lilla skobutiken i Rovaniemi. Programledare: Cirka
      Femtio och Jörn Donnes låghalta kusin.

21.30 Resor: Packad och rar
      Vart reser du som är en liten snäll alkoholist och vill träffa likasinnade?
      Programledare: Nubbe Lordström.* TV 3 *


09.00-11.00 För barn: Power Rangers
      Sex mänskliga robotar med superkrafter och varsin atombomb spränger varandra i
      luften så blodet rinner i floder och kroppsdelar flyger genom luften med ett
      vackert surrande läte och mamma och pappa kan ta sovmorgon.

16.05 För barn: Darling Duck
      Liten elak anka undervisar blivande skinnhuvuden i konsten att göra nåt riktigt
      jävla fegt.

18.30 TV-lek: Superhybris
      Tunnhårig programledare går in i en studio och svettas under armarna en liten
      stund.

19.30 Undermåligt: Låt kameramannen gå
      Gnällig åldring ramlar och bryter lårbenshalsen på tre ställen och snorig
      sexåring stoppar daggmask i lillasysters näsa medan Janne "Loftet" Carlsson
      skrockar belåtet.

20.30 V-75
      30 minuter med djur som springer i ring.

21.00 Kriminalfall: Efterlyst
      Hasse Aro har kommit bort. Igen.

21.45 Pratshow: Vanskligt
      Ämne: Både jag och min man har blivit förälskade i brevbäraren. Vad blir det för
      porto? Programledare: Birgitte Söndergråten

23.05 TV-lek: Myt O Man
      Kända svenska bluffmakare sitter i bastun och jämför. I kväll: Alexander, Billy,
      Bruno och Bert.

01.15 Erotiskt: Anita och Petterniklas

* TV 4 *


06.28-9.15 Nyponmorgon
      Två pigga programledare med rosiga kinder gör hurtiga intervjure med
      morgonvilliga gäster som motvilligt hasat till studion i ottan.

19.00 TV-lek: Leopardy
      Magnus Härenstam lottar ut utrotningshotade djur till människor med
      hyreslägenhet och kokvrå.

19.50 Bingopucko
      Sponsorer: Loket Production AB, TV 4, Rhino Trading, Lotto Engberg och åtta
      tjocka tanter i Växjö som alla börjar med bokstaven F.

19.55 TV-lek: Pingulotto
      Vi lottar ut en korkad pingvin som talar ett främmande språk.

20.00 TV-lek: Lingolotto
      Vi lottar ut en korkad pingvin som talar ett främmande språk (ej repris).

20.05 TV-lek: Ringolotto
      Du kan vinna en ny skiva med Beatles eller en ny lott (ta lotten för på den kan
      du vinna en ny skiva med Beatles, men på skivan kan du inte vinna en ny lott).

21.00 TV-lek: Pongolotto
      Vinn hundra och en dalmatiner.

23.00 Underhållning: Rena rama Ralf
      Ralf Edström sitter och nickar till i en villa i Göteborg.

23.30 Kraftshow: Kladdiatorerna
      Åtta bengetter med extrema svettningsproblem puttar ner varandra i väldiga kar
      fyllda med Jello så det stänker på Martin Timell som råkat gå förbi och sett att
      det hängde något från väggarna.* TV 5 *


18.30 Spel: Rapsbingo
      Veckans vinst: 600 000 liter matolja.

18.00 Helgmatsöl

19.30 Deckare: Konjak
      Del 6: Sprit i foten. I huvudrollen: Silly Jellyshots

20.00 Polisreggae: Miami vice of base
      Två musikaliska Göteborgspoliser i skrynkliga linnekostymer åker på semester
      till Florida och hamnar i baktakt.

21.00 Konsert: Ozzy Ostbåge
      Äktsvensk hårdrock direkt från en frysdisk i avesta. Bland låtarna: "Stairway to
      sven-eleven", "Sex drugs and kalaspuffar".

21.05 Ögonvitor
      I kväll: Fyra blodtörstiga hajar dök upp i Johnnys toalett. en frukstansvärd
      gammal spanjor hängde upp sin fru i ett träd och hittade henne praktiskt taget
      oskadd 15 år senare. Myror som parar sig i smör.

22.00 Science-Faction: Star Träck
      Spock vägrar tvätta öronen. R2D2 har problem med magen. Ett svart hål uppenbarar
      sig på Lukes antigravitationsdräkt som han inte diskat på 14 år. Del 6: "I
      rymden kan inte höra dig duscha."

23.10-0.10 Film: Pluton A kallnar
      Amerikansk krigsfilm från 1973 om en pluton som utplånats och ligger i gyttjan
      och stelnar i två timmar. I rollerna: Hector Connery, John Garbo, Chris
      Schwarzenegger och Ulla Ekland.


Hittad i Expressens söndagsbilaga 960114
Skrivet av Petter Karlsson och Lars Lindström (Mr X & X)

Skrivet av Adam Gustafsson, SkrattNet

& livet går vidare...

... trots att det är allt annat än enkelt alla gånger.

Igår var jag med Hanna (korridorskompis) på kör. Studentkören.
Jag är ju inte student numera men jag fick tydligen plats ändå.
Jag kan säga som så att det var allt annat än så enkelt som jag minns det.
Sjöng senast i kör under åk. 5 och 6 och jag kan säga att jag måste uppgradera mig en smula. Eller en bulle! Massa noter och stämmer osv. och jag intog plats i alten trots att jag nog är bättre som sopran men det visar sig.
Många trevliga människor och härlig stämning. Även om allt inte direkt gick min väg tänker jag försöka fortsätta. Tog även på mig uppdraget som "fikaansvarig" och eftersom fikapauserna är mer än välkomna måste jag sköta det exemplariskt.

Imorgon kommer Marja! Vi har snackat om det ett bra tag men nu blev det fart på oss, haha! Blir roligt att visa henne Umeå och området då det är ny mark för henne. Tänkte försöka visa närområdet, IKSU (såklart!) och staden i övrigt. Kanske kan introducera henne för de bekantskaper jag har häruppe också som förmodligen tidigare varit mer som seriefigurer än reella... Blir nog en upplevelse av rang... haha.

Fick erbjudande om utgång idag men jag är rätt trött, dassig och sliten idag så ställde in. Har kollat på "Plastikkirurgerna" och ska fortsätta ha en lugn dag. Ska ladda inför besöket istället.

På torsdag ska jag och Marja på kvarterskrogen (har jag bestämt!) för då är det kareokekväll.

Nu ska jag väl göra något mer eller mindre vettigt innan jag sluter mina blå (edit:brungråspräckliga)

Livet rullar på, trots att det mest regnar.


RSS 2.0