LipsssssWtf?

Nice mashup


Jag lever mitt liv för andra

Idag är det en såndaär dag som börjar med en konstig känsla sen kommer den hysteriska gråtkänslan, gråten och tillslut alla tankar. Alla jävla tankar. Jag hatar det. Jag hatar att jag har så mkt tankar och känslor jag inte kan hantera. Hjärtat dunkar hur jävla fort som helst, alla de hemska tankarna som bara går att tänka kommer på samma gång och allt i huvudet snurrar för jävla fort. Jag hade inte och har fortfarande ingen aning om hur jag ska klara av att hantera detta någonsin. Detta är ju jag?

Det mesta handlar om min osäkerhet. Nuförtiden är jag säker inom fler områden än förut men inom andra biter osäkerheten sig fast ordentligt. Vem är jag? Vad vill jag? Vem borde jag vara? Vad borde jag vilja? Hur är jag mot folk? Hur borde jag vara? Jag sätter alltid upp en fasad att leva upp till. Vara smartast, roligast, snyggast, mest romantisk, påhittigast, hjälpsammast, den bästa vännen någonsin, världens bästa flickvän etc. etc. Att leva upp till allt det på en gång är en pärs. Ändå väljer jag att gå ut hårt från början med att anspela ordentligt inom alla områden. Jag måste vara bäst. Bäst på allt. Minsta lilla misslyckande, och då menar jag MINSTA LILLA, inom någonting får mig att spy av ångest. Dessutom har jag svårt att lita på folks ord om mig, hur gärna jag än hade velat. Jag har fått för mig att hur hårt jag än försöker så når jag inte fram. Att jag inte har kapaciteten till att uppnå något som jag vill uppnå. Just därför går jag in i väggen tillslut oavsett det gäller skola, jobb eller relationer. Antingen lyckas jag inte till hundra procent eller så gör jag det men är ändå inte nöjd. Jag är perfektionisternas perfektionist och det dödar mig långsamt.

Jag är väldigt väldigt rädd att jag kommer förstöra något för mig själv tillslut. Det har ju hänt förut.

Och ytterligare en insikt: Jag lever mitt liv för andra. Jag bryr mig inte ett skit om migsjälv.

All those things that's spinning around

Tänkte skriva ett långt inlägg men nu hinner jag inte.

Nu drar jag på Whiskeyfest hos Nicco ♥

Torsdag

Idag har jag varit och röstat. Det var roligt. Jättekul faktiskt. Nejdå men det känns skönt att ha det gjort. Jag kommer inte vara hemma på söndag så förtidsröstning är himla bra. Det gick snabbt och smidigt. Inga långa köer eller annat trams. Är nöjd med hur jag röstade tillslut, även om jag var väldigt virrig ända in i slutet. Jag röstade iallafall Vänstern till Landstingsvalet och Riksdagsvalet och SD till Kommunen. Så var det med det. Jag gör ingen hemlighet av hur jag röstar. Ni får tycka vad ni vill. Alla tycker och röstar som de själva vill.

Imorgon är det fredag. Jippie! Det innebär både helg och pengar. Tjo! Ska ta en sväng på stan imorgon och inhandla nödvändigheter och senare på kvällen blir det öl med Marja. Gemytligt!
På lördag drar jag och Alex till Linköping för fest och valvaka. Kommer bli grymt kul att träffa mina bästa vänner och de får träffa Alex för första gången också och vice versa:)

Nu ska jag spela Worms tills mannen kommer hem.

Ola!

Pang!

Godkväll

Eh... Ebay är livsfarligt. De har allt jag någonsin velat ha, vill ha och kommer vilja ha. Inte helt lätt att sålla agnarna från vetet med andra ord. Iallafall kommer det in lite pengar på fredag = Ebay-shopping :)

Alex spelar för tillfället tv-spel och jag förbereder alltsåt kommande shopping (haha, låter inte lite kliché) Snart ska vi se "Ensam mamma söker" trots att jag tror att Alex egentligen hellre skulle dö litegrann. Sen blir det väl någon mer film innan kvällen är slut:)


På återseende ♥Jag är så himla himla himla jättekär ♥

Typ en rubrik eller nåt

God lunch!

Shit, är helt överrumplad. Steg upp 8.30 idag:o Helt självmant också. Något måste vara riktigt fel:P Äh, får skylla på att jag har svårt att somna om när Alex lämnar mig för jobbet. Vakna av pussar och sen bli lämnad är jobbigt. Saknar honom alltid direkt:(
Känner att jag och Alex totalt tofflat ihop:o Fast mig gör det ingenting. Är det något som är najs så är det att toffla. Speciellt med Alex.

Nu ska jag fixa mig lite, spela tvspel och sen luncha med pappa. Sen ska jag o Alex kolla dator plus åka till hans pappa. Farsdag, typ.

Later.

Halsband

Här kommer en bild på mitt senaste inköp:)


Mycket bra album

Blue Foundation – Life Of A Ghost

Ensam

Bliäu.. Hatar att vara ensam. Då bara tänker man för mycket. Och så har man tråkigt också.

Har träffat Emelie idag, det var trevligt. Synd bara att stället hon är på inte är lika trevligt. Men förhoppningsvis är hon snart ute i det fria och lever på:)

I övrigt händer ingenting. Återigen; hatar att vara ensam. Fan.

Muse – Guiding Light


RSS 2.0