Natt i Linköping

Hallå bloggeeeen
Avslutar kvällen med att blogga lite om de senaste dagarna här. Eller ja, jag har varit här i drygt ett dygn men lite finns det väl att säga:)
Igår fick jag ett infall att åka hit till Linkan så jag gjorde det. Jessica hade födelsedags-/halloweenfest med black metal-tema. Jag tog bussen sju och var framme runt nio då de flesta redan var rejält runda under fötterna. Dock hällde jag i mig cider i smyg på bussen men det uppskattades inte av min medpassagerare. Han var en brat. Med märkeskläder. Och backslick. Men orka bry sig. Väl framme hade jag väl en stund för mig själv utanför bubblan alla andra befann sig i. Jag bröt mig in ganska fort dock. Träffade massa trevligt folk och hade slutligen en riktigt trevlig kväll. Avslutade kvällen med mackor med vegansk ost på som smakade spya och alldeles för mycket grillchips. Sen somnade/deckade jag gott på soffan.
Idag vaknade jag alldeles för sent men jag sov så himla gott. Jag och Jessica slöt upp med Erik, Mio och Linnéa och vi köpte pizza och drog hem och såg film. Blinkande lyktor. Sjukt störd men bra film. Resten av kvällen har jag och Jessa spenderat framför filmerna Det regnar köttbullar och Gummo. Två väldigt olika men grymt bra filmer. Vi skulle egentligen dragit ut ikväll, folk ringde och försökte få med oss men vi bestämde till slut oss för att ta det lilla lugna. Min lever och plånbok jublar.
Imorgon drar jag härifrån vid tretiden. Buss några timmar och därefter ska jag möta upp Marja och Alex för att gå på en grym show (länk: http://sinnescirkus.se/) Längtar massa! Något jag mer längtar efter är Alex. Känns som jag håller på att gå under av saknad men snart är jag nära honom igen. Min fina fina kille. Mitt allt.
Nej godnatt på er, nu ska jag väl ta o blunda snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0