Wewawoo

Tja!

Nu var det ett tag sedan man använde en dator så det får väl vara dags för ett blogginlägg.

Jag var som sagt hos mormor mellan fredag och lördag. Det var väldigt... avkopplande... om man säger så. Blir lätt rastlös när jag är där då det inte händer så mycket men man måste väl lära sig det också. Vi pratade och mös och åt våfflor med sylt och grädde. Hon blev för övrigt jätteglad över min tavla och jag anade nästan en tår i hennes öga. Min fina lilla mormor <3 Sen var vi på loppis men jag hittade inget så det var tråkigt.
I lördags e.m åkte jag direkt vidare från mormor till Marja. Vi drack lite vin och snackade om allt möjligt varpå vi begav oss mot Waffis. Alex anslöt också och det hela blev mycket trevligt. Vi avslutade kvällen med dunderöl på Pipes varpå Alex fäller kommentaren: "Nu är jag full". Haha:) Jag sov hos Alex efterår och är kvar här fortfarande:o Mannen är dock och jobbar nu som normala människor men snart kommer han hem och jag får sällskap:)
Förhoppningsvis får jag skjuts hem senare och då ska jag måla. Har saknat det. Sen får vi se vad som händer i veckan. Issa kommer hit på fredag iallafall och vi ska ha grymt kul. Återkommer ang. det.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0