Det går bra nu

God...lunch...?

Sitter framför datorn en sväng innan det är dags att ge sig av igen. Befinner mig inte så mycket hemma längre och då blir mitt internetanvändande lidande. Tar igen lite bloggar, betalar räkningar, kikar lite Facebook och läser mail. Men jag ska inte klaga, tror det är bra att ta en paus ibland från tekniken.

Eftersom jag inte känner för att vara hemma så mycket så har jag i princip flyttat in hos Alex. Har iaf sovit där i 14 dagar i streck med lite åkningar hem emellan för nya kläder och kolla post etc. Vill min familj inte ha mig här kan de slippa - jag har det så bra ändå. Alex är så himla snäll. Han låter mig bo hos honom även när han jobbar och ger mig extranyckel och grejer. Har så himla fint tillsammans med han att det är otroligt.  Vi ser massa filmer, serier, äter god mat och spelar tvspel tills vi får kramp. Att man inte vetat om varann fast man bott i samma stad i 23 år? Otroligt.

Ikväll ska jag på fest på Öxnehaga hos Nicco. Längesen man träffade den gamle räfven och de andra i gänget. Sedan vet jag inte om vi kommer dra ut men oavsett kommer jag sova hos Alex som, turligt nog, bor 5 minuter från Nicco. Imorgon ska Alex hit på middag och sedan sa jag iväg på avskedsfest hos Daniel.

Btw har jag loosat 8 kilo i sommar, yey! Synd bara att man inte hann göra det innan bikinisäsongen..

Saker flyter på och för att citera Petter: "Det går bra nu".

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0