Emmaboda ikväll och peppen är hög!!!

Sitter här och väntar på att Marja ska komma hit + att klockan ska gå fortare då tiden just nu segar sig fram! Klockan 21 ikväll (ca.) beger vi oss mot Emmaboda!!! Jag längtar så otroligt mkt då jag hört mkt bra om den festivalen! Min stackars kristna nykteristpappa kommer få dras med två fyllon i ett par timmar (han ska skjutsa)... Skämt åsido, men lite alkohol måste vi allt dricka innan vi kan åka; lite förberedda måste vi ju vara! Jag tror inte jag glömt packa något nu, kom i sista sekunden på en sjukt bra lösning på massapacknings-problemet. 2 väskor med hjul ist. för en rullväska + en massa påsar och småväskor! Så nu har jag en väska med hjul till all alkohol+mat+snacks och en väska till resten! Mycket lättare att få med sig allt på det viset ju:)

Jag hoppas ni som läser får en kanonvecka och att ni hälsar på mig om ni ser mig på Emmaboda. Jag antar att det är många som ska dit:-)

Puss och kram och ha det bra!

NU KÖR VI!!!!!!!!

Hairy

I brist på annat denna Lördag-kväll (ja, jag sitter här igen) så kan jag skriva ett litet inlägg.

Var ute innan, det SPÖREGNADE verkligen och jag vart ännu mer less än innan jag gick ut.
Vad är dethär? Varför hatar livet mig denna vecka? Är det för att nästa vecka måste vägas upp med skit nu innan? Jag funderar på att på allvar ta tag i min festivalpackning ikväll. Inte mycket kvar att packa men lite! Vi åker redan på måndag kväll, pga ändrade planer, och vi kommer få det smått roligt när vi kommer fram kring midnatt! Tältet ska liksom upp, på en annan camping än den som öppnar 12.00 dagen efter och det ska vi göra trötta& ev. fulla? Vi får se hur det går men idag är jag otroligt glad att jag har turen att ha ett par föräldrar som ställer upp! De ska både skjutsa och hämta. Tack mamma o pappa <3 !

Jag fick hem löshår för några dagar sedan; kanske skulle man sätta sig och pilla lite med det? Framför en film kanske? Vore ganska passande faktiskt. Dock vet jag inte riktigt hur jag har tänkt mig att ha det. Jag tänkte ha ngt inspirerat av Kitty/Cyndi Lauper/Kim Wilde... Har ju rakat på båda sidorna nu men har tänkt bara ha rakat på ena o ha resten långt... Som på bilderna inunder ungefär (fast svart hår i mitt fall):
Kan ju bli snyggt om man gör det rätt! Vilket jag väl borde kunna lyckas med?
Dock kommer löshåret inte med på Emmaboda, då jag tappade delar av mitt på Hultsfred förra året :s Låg under de skallrande massorna på Rage Against o kände håravfallet verka... ;)

Det ser ut att vara rätt fint väder ute nu för övrigt, kanske kan komma ut på en promenad till, i sol denna gången? Har en massa bra radioprogram att lyssna på också, så himla härligt! Det bästa som finns är verkligen att gå ut på långa rundan, slå på ett jätteintressant radioprogram och bara GÅ!

Så får det bli. Promenad, packa, några glas vin framför en film och sen somna så sött!

<3

Klättra tak, såga sig in med bågfil

AJ!!!!
Jag har ont överallt efter det jag sysslat med senaste timman!
Klättrat upp på tak 3 gånger sammanlagt (ner emellanåt för att fajtas mot getingar, skrika på familjen, hämta andra verktyg etc)
Iallafall så har jag sågat mig in genom det minimala fönstret på taket, glidit in och nästan halvdött genom att ramla i badkaret och därmed räddat familjen från att betala en låssmed! Bra va? Känner mig duktig för en gångs skull...

Innan detta var vi i staden där vi fotades. I stadsparken f.ö på platsen där mamma o pappa gifte sig. Blev säkert rätt bra; var ju fint väder och sådär. Dock ser jag säkert lite smått död ut på de flesta bilder men så får det vara. Vi var även på Max, Maxi, Rusta och nåt mer ställe...

Vad händer idag? Ingen aning faktiskt... Har 12 liter vitt vin hemma som bara står och skräpar ;) Skämt åsido, det mesta ska med till Emmaboda men en del av det jag har skräpar!
Får se om det blir något idag eller inte... Har slutat lita på vad folk lovar...
Kanske borde jag ändå vara hemma och slipa kroppen istället..?

Nu ska jag dricka lite Pepsi (tyckte allt jag var värd det) och läsa lite bloggar och sådär:-)

Kram!

Promenad nummer 3

I brist på annat denna fredagkväll var jag nyss ute på dagens 3:e promenad.
Måste gå en 4:e lite senare för att skrapa ihop dagens 3 timmar.
(Ska gå 2 timmar om dagen, men jag har bara gått en timma igår så måste ta igen det idag)
Så var det med det, för de intresserade.
Jag hatar att inte ha mitt träningskort här, är för rastlös för att inte röra på mig.
Som tur är är det gratis med promenader.
Vad som inte är gratis är mitt IKSU-kort som tickar på med 500:- i månaden.
Väldigt onödigt då kortet ligger platt, dött, outnyttjat så länge jag är i söder, vilket är större del av tiden än jag är i Umeå. Dagens kloka: Köp ej ett träningskort där du binder upp dig på över ett år för en megasumma varje månad! Får ta igen det när jag åker upp om ett par veckor.

Nåväl, jag var ute med bror nyss och gick till närmaste badplats.
Bror badade och jag läste en ytterst tråkig Expressen (eller Aftonbladet?)
När de inte har mer att skriva om M.J blir tidningarna väldigt torftiga...hmm...
Det är väl bara att vänta på nästa skandal...
Härligt var det ute iallafall, solen tittade fram till och med.

I förrgår, igår och idag lovade mina Kära Vänner att vi skulle grilla vid Vättern,
men alla dagar har de dragit sig ur. Trist. Tråkigt. Oförskämt, enligt mig.
Nu är jag för en gångs skull detta till trots lovad galej av rang imorgon och jag ska väl inte vara långsint. Innan dess ska jag dock hinna med familjefotografering (!) samt ett besök på Systemet. Ska köpa 3 eller 4 bag in box. Jajjamensan för nästa vecka är det dags för Emmaboda! Behöver jag säga att jag är förväntansfull nu när Hultsfred var så lyckat?
Packningen ligger redan halvfärdig och planeringen är i full gång...

Jag återkommer lite senare!

Puss på er, sålänge...

Välkommen till min helt nya blogg!

Hejsan!

Nu kör jag på med en blogg till, typiskt mig eller något?
Jaja, vi får se vad det blir av denna blogg...
Antingen skriver jag i den varje dag, varannat år, jag kanske tar bort den efter ett par dagar eller så blir jag den nya bloggdrottningen? Inte vet jag men det återstår att se...
Anledningen till bloggen vet jag faktiskt inte.. Jag tog bort min förra för att jag tröttnade..
Jag har nu insett att det kanske är både bra och skönt att skriva av sig ibland..
Att producera saker i skrift är något jag för övrigt tycker om..
Jag gillar att leka med ord, skriva texter och poesi...
Sen finns det såklart mycket annat jag finner intressant...

Nåväl, jag välkomnar er iallafall till min nya blogg och hoppas ni tycker den ska vara rolig att läsa när det skrivs något :-)

Puss, Sara

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0